Uutiset

Rosanna Salminen Art Directoriksi

Verkkokauppa-alalta Boomingin Art Directoriksi hypännyt Rosanna Salminen aloitti Helsingin-toimistossa helmikuussa. Rosanna tuli Boomingille Nostolta, jossa hän vastasi Head of Marketing Design -roolissa kasvuyrityksen brändäyksestä ja visuaalisesta ilmeestä ja veti markkinointikampanjoita.

Boomingilla Rosannaa innostaa monipuolisuus, ja projektit ovat vieneet jo mukanaan mm. visuaalisen identiteetin, animaatioiden, web designin maailmaan. Rosanna luonnehtii itseään vahvaksi generalistiksi, jolla on kokemusta monista eri suunnittelun osa-alueista aina perinteisestä printistä ja mainosmaailmasta digitaalisten palveluiden visualisointiin ja UX/UI-suunnitteluun. Hän on valmistunut ammattikorkeakoulusta interaktiivisen median linjalta sekä käynyt painopinnanvalmistuksen ammattikoulutuksen.

Inspiraatiota suunnitteluun Rosanna saa musiikin ja podcastien kuuntelusta ja kotiin viime vuonna saapunut koiranpentu on parasta ulkoiluseuraa. Utelias ja helposti innostuva Rosanna on sydämeltään ikuinen opiskelija, joka rakastaa oppia uutta. ”Olen työn ohessa opiskellut valokuvausta, 3D-mallinnusta ja front end -kehittämistä, sekä pianon- ja kitaran soittoa, joten tylsää minulla ei ole oikein ikinä”, hän kertoo.

Ota yhteyttä.