Palvelumme

e-Fasilitaattori

Uusi ja turvallinen tapa järjestää workshopit ja tilaisuudet verkon yli

Maailmalla vallitsevan tilanteen takia me Boomingilla olemme luoneet uuden ekologisen
e-Fasilitaattori -konseptin, jossa ihmiset voivat osallistua workshopiin tai seurata streamiä verkon yli kotoa tai omalta työpisteeltään nauttien samalla tilaisuuden tarjoiluista turvallisesti toimitettuina.
e-Fasilitaattori on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka kärsivät nykytilanteen aiheuttamista haasteista järjestää ja moderoida workshoppejaan tai tilaisuuksiaan verkon yli.

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja järjestämään workshop-päivät ja asiakas-/ henkilöstötilaisuudet verkon yli. Konsultoimme oikean alustan valinnassa, järjestämme etätilaisuuksien puitteet ja tarjoilut, autamme asiasisällön sparraamisessa sekä vastaamme tilaisuuden fasilitoinnista dokumentoineen ja jälkitöineen.

Tehostaaksemme etätilaisuuksiemme vaikuttavuutta olemme luoneet ravintolaruuan kotiinkuljetuspalvelu Woltin kanssa vastuullisen tavan toimittaa osallistujille tapahtuman tarjoilut suoraan kotiin tai etätyöpisteille turvallisesti no-contact-deliveryllä.

Palveluumme kuuluu

  • Alustavalintojen konsultointi
  • Tilaisuuksien kutsuprosessin suunnittelu
  • Tilaisuuden ja sisällön ennakkosuunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
  • Puitteiden suunnittelu
  • Tilaisuuksien fasilitointi
  • Tilaisuuksien tarjoilut suoraan työpisteelle
  • Dokumentointi ja jälkityöt

Hinta vain 140€ per osallistuja / 4h tilaisuus, sisältäen kaiken yllä mainitun.

Lisäksi tarvittaessa tuemme workshop-ohjelman tai kokonaisten prosessien läpiviennissä. Uusi konsepti on otettu asiakkaidemme keskuudessa erittäin kiinnostuneina vastaan modernina ja helppona tapana nivoa yhteen business-sisältö, etätapahtumat ja markkinointi.

Booming

Booming Startegies & Marketing on etätyöskentelyn ammattilainen, toimien saumattomassa yhteistyössä verkon yli ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme kanssa sekä työskentelemällä päivittäin eri mantereilla sijaitsevien toimistojemme välillä.

Tuemme asiakkaitamme kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä haasteissa ja olemme erikoistuneet kansainväliseen markkinointiin sekä tulevaisuuden business- ja palvelumuotoiluun.

Tavoitteemme on auttaa ja tukea asiakkaitamme haastavien aikojen yli turvallisesti kehittämällä ketteriä ja nopeita uusia ratkaisuita liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää etäpalvelut-konseptistamme. Haastavat ajat mahdollistavat uusien ja disruptiivisten innovaatioiten luomisen. Pysytään positiivisina ja luodaan uutta.

 

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisää tietoa?
Jätä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin olemme sinuun yhteydessä!