Palvelumme

Booming Futures

Tulevaisuuden rakentaminen vaatii tietoa, ei olettamista. Kun tiedät, minne olet menossa, on helpompi löytää perille.

TULEVAISUUDEN KILPAILUKYKYÄ

Paljon enemmän kuin pelkkiä megatrendejä

Paranna yrityksesi kykyä ennakoida tulevaisuuden kilpailuasetelmia ja varmista, että liiketoimintasi vastaa myös tulevaisuudessa markkinoiden ja asiakkaidesi vaatimuksia. Löydä uusia markkinarakoja ja muotoile tulevaisuus toivotunlaiseksi!

Palveluidemme päätavoitteena on lisätä organisaation ymmärrystä ja osaamista siinä, miten organisaation ennakointikykyisyyttä voidaan parantaa ja  ennakoinnin menetelmiä käyttää kehittämään yrityksen strategia- ja visiotyöskentelyä tai palvelumuotoilu- ja tuotekehitysprosesseja.

Booming Futures -palvelut:

 

  • Strateginen ennakointi johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyssä
  • Skenaariotyöskentely
  • Ennakointi palvelu- ja tuotekehityksessä
  • Tulevaisuuden muotoilu – Future Design -sprintit
  • Ennakointikykyisyys -valmennukset ja koulutukset organisaatioille
  • Keynote-puheenvuorot

Tutustu töihin

Tulevaisuuden ennakoinnin valmennussarja kehitti Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin kehityspäälliköiden ja -johtajien ennakointiosaamista.

Lue lisää

Ennakointi tuote- ja palvelukehityksessä -koulutus

Opi, miten tulevaisuuden muotoilun työkaluja voidaan hyödyntää innovaatioiden johtamisessa, palvelumuotoilussa ja tuotekehityksessä.

Inspiraatiota ja konkreettisia työvälineitä:  Koulutuksessa osallistujat saavat viimeisintä tietoa maailmalta liittyen megatrendeihin ja esimerkiksi Covid-19-pandemian jälkeisiin skenaarioihin. Selkeiden työkalujen ja prosessien avulla osallistujat voivat harjoitella osallistavia tapoja lisätä omaa ja organisaation tulevaisuuden ymmärrystä ja ennakointikykyä. Osallistujat saavat itselleen Tulevaisuuteen ennakoiden -työkirjan.

Koulutus voidaan toteuttaa joko lähi- tai etäkoulutuksena tai näiden hybridimallina.