Uutiset

On makeeta olla vastuullinen

Booming Bees

Meille Boomingilla yksi tärkeimmistä arvoista ja voiman tuojista elämään on luonto. Työntekijöistämme löytyy merta rakastavia surffareita, lunta ja vuoria uhmaavia vapaalaskijoita, intohimoisia pyöräilijöitä, metsässä liikkujia, kalastajia ja metsästäjiä. Luonto antaa meille voimaa ja auttaa jaksamaan hektisen työn vastapainona.

Koska luonto on meille rakas ja sen säilyminen jälkipolville on meille uusina vanhempina äärimmäisen tärkeää, seuraamme tiiviisti erilaisia innovaatioita ja asiantuntijoita luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja ilmaston muutoksen pysäyttämiseksi. Olemme tutustuneet lukuisiin erilaisiin aloitteisiin ja kiinnostaviin projekteihin. Olemme muun muassa Compensaten ja Oceancleanup:n suuria faneja ja tukijoita.

Me Boomingilla kuljemme kuitenkin omia polkujamme. Haluamme toimia vastuullisesti ja teemme aktiivisia tekoja kestävän kehityksen ja luonnon säilyvyyden hyväksi sekä maapallon bioversiteetin suojelemiseksi. Mutta haluamme tehdä sen omalla tavallamme.

Siksi päätimmekin, suurten ohjelmien sijaan lähteä liikkeelle tekojen kautta aivan ruohonjuuritasolta globaalisti elintärkeistä mehiläisistä. Hankimme palkkalistoillemme oman mehiläisyhdyskunnan. Oman Johtajattaremme (CEO) rinnalle palkattiin oikea Kuningatar (Queen), joka kuhnureineen ja työmehiläisineen ahersi koko kesän kun muut lomailivat.

Kesäpesää hoidettiin ahkerasti ja kaikki työntekijämme oppivat valtavasti uutta näistä ahkerista surisijoista ja niiden vaikutuksesta koko bioversiteettiin. Talvipuulle laiton yhteydessä pesästä kerättiin puolensataa purkkia puhtainta ja hienointa makeaa kultaa Suomen villistä luonnosta, josta kaikki asiakkaamme pääsevät nauttimaan viimeistään joulupöydässä.

Kesäpesämme sijaitsi Isossakyrössä keskellä synkkää Creepriver Wildernessiä, Kyrö Distillery Companyn kupeessa, jossa Sugar Daddies Honey Companyn karskien mehiläistenhoitajien lisäksi pesillä vierailee vain karhut. Satokausi suosi tänä vuonna puolukkaa, mustikkaa ja suopursua. Ne ovatkin selvästi maistettavissa tässä käsittelemättömässä, lisäaineettomassa raakahunajassa.

”Aika makeeta pelastaa luonto mehiläinen kerrallaan” – Henri Myöhänen, COO | Partner, Booming Strategies & Marketing

Ota yhteyttä.